سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده کاری ران مرغ با سبزیجات

کاری ران مرغ با سبزیجات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
ران مرغ ۱۸۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
عصاره مرغ ۴۵۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ گرم
گل کلم ۲۵۰ گرم
عدس قرمز ۱۸۰ گرم
نخود فرنگی ۱۵۰ گرم
خمیر کاری ۱/۲ پیمانه
برگ کاری ۱/۴ پیمانه
گشنیز ۱/۴ پیمانه
پیاز ۳ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
ترشی لیموبه مقدار لازم
کاری ران مرغ با سبزیجات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کاری ران مرغ با سبزیجات
روش ساخت
مرحله 1کره را در تابه چدنی بزرگ روی حرارت نسبتاً بالا آب کنید
مرحله 2ساق مرغ‌ها را از بشوئید و استخوان آنها را خارج کنید
مرحله 3تمام ساق‌ها را به ترتیب در کره سرخ کنید (هر طرف به مدت 2 دقیقه) تا زمانیکه طلایی شوند.
مرحله 4سپس مرغ‌های سرخ شده را به ظرفی جدا منتقل کنید
مرحله 5پیازها را ورق های و نازک خرد کنید.
مرحله 6پس از اتمام سرخ شدن مرغ‌ها شعله را کم کنید. پیاز را اضافه کرده و هم بزنید تا پیاز کاراملی شود. (حدود 10 دقیقه)
مرحله 7خمیر کاری و برگ های کاری را اضافه کنید. آن را هم بزنید، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که بوی کاری بلند شود.
مرحله 8عصاره مرغ و گوجه فرنگی فیله شده و خرد‌شده را اضافه کرده و آن را به نقطه جوش برسانید
مرحله 9بگذارید یخ نخود فرنگی باز شود
مرحله 10سیب زمینی و هویج را در ابعاد 4 سانتیمتری برش دهید.
مرحله 11تکه های مرغ، سیب زمینی، هویج و عدس را اضافه کنید. شعله را کم کنید. در ظرف را گذاشته و 25 دقیقه اجازه بدهید تا بپزد.
مرحله 12پس از این زمان گل های گل کلم را از هم جدا کنید و به قابلمه اضافه کنید. در آن را بردارید 25 تا 30 دقیقه بگذارید بپزد یا تا زمانیکه نرم شود، هر از گاهی آن را هم بزنید
مرحله 13نخود فرنگی ها را 2 دقیقه آخر اضافه کنید تا بپزد.
مرحله 14گشنیز را خرد کنید
مرحله 15گشنیز را اضافه کرده و با ترشی لیمو سبز سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین