سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر کادایف گردویی

کادایف گردویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
رشته ختایی (تل کادایف) ۱/۲ بسته
کره ۵۰ گرم
شیر عسل ۱/۲ قوطی
گردو ۱ پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
شکلاتبه مقدار لازم
پودر نارگیلبه مقدار لازم
آب ۱/۲ پیمانه
کادایف گردویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کادایف گردویی
روش ساخت
مرحله 1رشته هاتون رو خرد کنید و توی تابه با کره تفت بدید. مواظب باشید تا نسوزند.
مرحله 2حالا بهش شیر عسلی و نصف پیمانه اب رو اضافه کنید وتا شیرینی به خوردشون بره و کمی هم نرم بشند.
مرحله 3حالا گردو رو بهش اضافه کنید و با چشیدن مزه اش رو تنظیم کنید.
مرحله 4یعنی اگه احساس کردید کم شیرینه شیر عسلی بیشتری بریزید.
مرحله 5میتونید برای نوع گردویی این باقلوا از دارچین استفاده کنید .هل- زنجفیل از دیگر طعم دهنده هایی هستند که میتونید به دلخواه برای این باقلوا استفاده کنید.
مرحله 6گردو هم میتونه نیم کوب باشه تا کمی زیر دندون بیاد .این شیرینی میتونه بسته به ذائقه شما خیلی سفت و شکننده یا نرم باشه.
مرحله 7اگه از تردی و کرانچی بودن رشته ها خوشتون می یاد اب کمتری بریزید یا حذفش کنید.
مرحله 8اگه نرمتر دوست دارید تا 1 پیمانه آب هم میتونید بریزید.
مرحله 9البته باید بگذارید کمی بجوشه و آبش رو بکشه و رشته هاتون نرم بشند.
مرحله 10با نصف پیمانه اب و کمی جوشیدن رشته هامون نیمه نرم و نیمه ترد می شند.
مرحله 11مواد که توی تابه یکدست شدند یه قالب باقلوا یا اگه نداشتید یه ظرف لبه کوتاه رو با فویل ضخیم بپوشونید و با کره چربش کنید.
مرحله 12حالا موادتون رو توش پرس کنید و بگذارید توی یخچال. قبل از گذاشتن توی یخچال روش بطور سطحی خطوط برش رو بندازید
مرحله 13و بعد از دو سه ساعت از یخچال بیرون بیارید و برش بزنید. توی یه سینی بچینید و بگذارید 15 دقیقه توی فریزر
مرحله 14و بعد تزیین کنید. البته اگه بهش زمان بدید خوش فرمتر برش می خوره .و یک قسمتش رو توی شکلات مذاب بزنید و روش کمی پودر نارگیل بپاشید .
مرحله 15میتونید برشهای کوچکتری بزنیدو تمامش رو آغشته به شکلات کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین