سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت ژیگو فرانسوی

ژیگو فرانسوی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
ران گوسفند ۱ عدد
سیر ۱۰ حبه
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
ترخونبه مقدار لازم
ژیگو فرانسوی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژیگو فرانسوی
روش ساخت
مرحله 1در اولین قدم، استخوان ران را خارج کرده و چربی‌های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کرده و دور بیندازید. داخل گوشت را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و داخل هر کدام یک عدد سیر و مقداری ترخون وارد کنید. از این جا به بعد را به دو روش می توانید انجام دهید:
مرحله 2 روش اول:
مرحله 3داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود؛ سپس گوشت را در روغن داغ تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله 4پیاز خلالی خرد شده ، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب را به گوشت اضافه و حرارت را کم کنید تا ژیگو بپزد و آب غذا تمام شود؛ در پایان پخت نمک و فلفل اضافه کنید.
مرحله 5پس از پخت ژیگو را به صورت رولتی برش بزنید و سس باقی مانده را روی گوشت بریزید و سرو کنید.
مرحله 6روش دوم:
مرحله 7برای تهیه ژیگو در فر ابتدا فر را با دمای 160درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله 8سیب زمینی ها را به صورت مکعب های درشت خرد کنید، ته سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سییی بریزید و پخش کنید.
مرحله 9گوشت را روی سیب زمینی ها قرار دهید. روی گوشت را با کره یا روغن مایع خوب چرب کنید و نمک و فلفل بپاشید.
مرحله 102 لیوان آب اضافه کنید و به مدت 2 – 3 ساعت داخل فر قرار دهید تا گوشت بپزد. برای تست گوشت چاقویی را داخل گوشت فرو ببرید و اگر پس از بیرون کشیدن خون دیدید یعنی گوشت نپخته است.
مرحله 11پس از پخت سیب زمینی‌های کباب شده را داخل ظرف بریزید، ژیگو را با چاقو به صورت رولت های باریکی برش داده و روی سیب زمینی ها قرار دهید. در انتها عصاره ای را که ته سینی باقی مانده است روی گوشت بریزید و سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین