سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک ژلو کیک هندوانه

ژلو کیک هندوانه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پودر ژله ۱۰۰ گرم
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
روغن ۱ لیوان
آب هندوانه ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شکلاتبه مقدار لازم
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
خامه‏به مقدار لازم
ژلو کیک هندوانه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژلو کیک هندوانه
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، شکر و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس آب هندوانه و روغن را کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 2آرد ، پودر ژله ، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط و کم کم به مواد دیگر اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( زیاد هم نزنید ، فقط تا حدی که مواد مخلوط شوند کافی است ).
مرحله 3ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( پس از 30 دقیقه کیک را چک کنید ).
مرحله 4کیک را از فر خارج کنید و پس از اینکه خنک شد از وسط به دو قسمت برش بزنید ، خامه یا باتر کرم را با رنگ خوراکی قرمز رنگ کنید ، روی لایه اول مقداری خامه یا باتر کرم قرمز بریزید و پخش کنید و روی آن مقداری شکلات چیپسی بپاشید و لایه دوم را قرار دهید.
مرحله 5مقداری خامه یا باتر کرم را با رنگ های قرمز و سبز رنگ کنید و کیک را با آن پوشش دهید ، در پایان مقداری چیپس شکلاتی خرد شده را روی سطح کیک بریزید ، کیک را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین