زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
آب ۱.۵ لیوان |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
آب ۱ لیوان |
بستنی ۱ عدد |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مروارید های خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ژله به رنگ دلخواه رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید. نیاز به آب سرد نیست.بزارید کامل ببنده . |
مرحله 2 | برای گلبرگهای لیلیوم یه بسته ژله موزی یا آلوئورا رو با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید و یک عدد بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید وقتی بستنی حل شد از روی حرارت بر دارید. |
مرحله 3 | یه سینی انتخاب کنید که قطر یک سانت یا نیم سانت داشته باشه پلاستیک فریز پهن کنید و ژله و بستنی که آماده کردین رو بریزید داخلش و بزارید ببنده |
مرحله 4 | بعد از یک ساعت که کامل بست به صورت گلبرگ ببرید با چاقو و بزارید روی ژله. |
مرحله 5 | برای وسط گلبرگها من از رنگ خوراکی استفاده کردم که حالت پرچم گل رو بهش بدم. در وسط هم مروارید خوراکی گذاشتم. |