زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
شیر ۵ قاشق غذا خوری |
قالب ۲ عدد |
مرحله 1 | اول ژله تمشک را در یک لیوان آب جوش حل کنید و روی سماور در حال جوش بذارید تا ذراتش کاملا حل شود بعد اجازه دهید کاملا خنک شود. |
مرحله 2 | شیر را هم از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید وبعد ازخنک شدن ژله، شیر را بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید. |
مرحله 3 | قالبی که گلهاش کوچکتر است را چرب کنید و ژله شیر تمشک را تا نصفه داخل هر گل بریزید و قالب را با سینی داخل یخچال بذارید تا گلها کاملا ببندند. |
مرحله 4 | بعد از بستن ژله داخل گلها آنها را از قالب خارج کنید و ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کنید. |
مرحله 5 | قالب بزرگتر را چرب کنید (حتما همه ی قسمتهایش را چرب کنید) یکسانت ژله ی آلوورا داخل هر کدام از قسمتهای قالب بزرگتر بریزید و توی یخچال بذارید تا نیم بند شود. |
مرحله 6 | داخل هر کدام یکی از گلهای ژله ای صورتی را قرار دهید و بقیه ی قالب را با ژله ی آلوورا پر کنید وقالب را به همراه سینی چند ساعتی داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. |
مرحله 7 | موقع خارج کردن از قالب هر قسمت را چند دقیقه ای داخل آب گرم قرار دهید بعد کناره هایش را با چاقو آزاد کنید و به آرامی روی یه بشقاب خیس کوچک برگردانید و با سُر دادن داخل ظرف اصلی قرار دهید. |
مرحله 8 | بشقاب باید خیس باشد که بتوانید ژله را سر بدهید. |
مرحله 9 | موقع درآوردن از قالب خیلی احتیاط کنید تا ژلتون آسیب نبینه. |