سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله کاور

ژله کاور
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۹ نفر
مواد لازم
آب ۱ لیتر
شکر ۸۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
پودر آگار آگار ۱ قاشق چای خوری
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
ژله کاور
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله کاور
روش ساخت
مرحله 1آب و شکر، پودر ژلاتین و آگاراگا را با هم مخلوط کنید (یک مقدار از شکر حتماً باید با پودر آگاراگا و ژلاتین مخلوط شود.)
مرحله 2جوهر لیمو را اضافه کنید.
مرحله 3این مواد حتماً باید 25 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
مرحله 4دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کنید و بعد از سرد شدن مدت 12 تا 24 ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد و سپس رنگ و اسانس‌ را اضافه کنید.
مرحله 5این ژله را می توانید برای تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر و ... استفاده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین