زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱ لیتر |
شکر ۸۰۰ گرم |
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری |
پودر آگار آگار ۱ قاشق چای خوری |
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آب و شکر، پودر ژلاتین و آگاراگا را با هم مخلوط کنید (یک مقدار از شکر حتماً باید با پودر آگاراگا و ژلاتین مخلوط شود.) |
مرحله 2 | جوهر لیمو را اضافه کنید. |
مرحله 3 | این مواد حتماً باید 25 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. |
مرحله 4 | دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کنید و بعد از سرد شدن مدت 12 تا 24 ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد و سپس رنگ و اسانس را اضافه کنید. |
مرحله 5 | این ژله را می توانید برای تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر و ... استفاده کنید. |