زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۲ بسته |
ژله ۱ بسته |
شیر ۱ لیوان |
آب ۴ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش حل میکنیم |
مرحله 2 | ژله را در دمای آشپزخانه گذاشته تا سرد شود |
مرحله 3 | سپس یک لیوان شیر به ژله اضاف میکنیم و ژله سفیدمان را درست میکنیم |
مرحله 4 | قالب را چرب کرده و ژله سفید را در ۳/۴ آن ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد |
مرحله 5 | ژله رنگی را با دولیوان آب جوش حل میکنیم و باز در دمای آشپزخانه میگذاریم تا سرد شود |
مرحله 6 | اکنون با یک چاقو که در آب داغ گذاشته ایم به دلخواه چند قسمت از ژله را در قالب برش داده و در می آوریم |
مرحله 7 | قسمتهای خالی را از ژله رنگی پر میکنیم و قالب را در یخچال میگذاریم |
مرحله 8 | ژله سفیدی که از قالب خارج کرده ایم به روش بن ماری آب میکنیم |
مرحله 9 | بعد از بستن ژله در قالب باقیمانده ژله سفید را اضاف میکنیم |
مرحله 10 | وقتی که ژله کامل بست قالب را چند ثانیه در آب داغ نگه میداریم و ژله را در می آوریم. |