زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
شکر ۱/۴ پیمانه |
آب ۱/۳ پیمانه |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژله وشکر وآب سرد را باهم ترکیب کرده وهم میزنیم |
مرحله 2 | مواد را روی شعله ملایم گاز قرار داده تاشکر حل شود . |
مرحله 3 | نباید مواد جوش بیاد ویا داغ بشه فقط در حد حل شدن شکر کافیه.... |
مرحله 4 | سپس مواد را بادور تند همزن مدت پانزده دقیقه میزنیم ....من خودم ده دقیقه زدم خودشو گرفت .... |
مرحله 5 | هم میزنیم تاجایی که حالت خامه ای وکشدار پیدا کنه .... |
مرحله 6 | سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده وکف آن پودر نارگیل میریزیم ومواد را روی آن ریخته وصاف میکنیم |
مرحله 7 | ظرف را به مدت سه ساعت توی یخچال گذاشته |
مرحله 8 | بعد ار سه ساعت ژله پف پفی آمادست آن را از ظرف خارج کرده وبه پودر نارگیل آغشته کرده وبرش میزنیم |