سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله پاپیونی

ژله پاپیونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۳ بسته
ژله ۴ بسته
آب ۸ لیوان
شیر ۲.۵ لیوان
ژله پاپیونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله پاپیونی
روش ساخت
مرحله 1ابتدای کار کف و دیواره های قالب رو با دقت چرب کنید. یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید. سرد که شد نصف لیوان شیر یا بستنی بهش اضافه کنید.
مرحله 2پاپیون کف قالب رو با ژله ی سفید پر کنید ، (این مرحله رو با دقت انجام بدین طوری که فقط پاپیون پر بشه تا نمای کار در نهایت تمیز و شکیل باشه) به یخچال انتقال بدین. اونقدری باید توی یخچال بمونه که جای انگشت روی سطح ژله بمونه.
مرحله 3هر بسته ژله رنگی رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید و سرد که شد با نصف لیوان شیر یا بستنی مخلوط کنید و توی ظرفهای مسطح با ارتفاع مناسب بریزید(من از پیرکس مرغ خوری استفاده کردم) و به یخچال انتقال بدین تا حسابی سفت بشن، و با کاترهای دلخواه قالب بزنید.
مرحله 4دو بسته ژله آلوئه ورا رو با 3 لیوان آب جوش بن ماری کنید و اجازه بدین سرد بشه. ژله قسمت پاپیون که سفت شد، کمی از ژله آلوئه ورا رو که سرد شده کف قالب بریزید (ارتفاعش زیاد نباشه)،بعد انتقال بدین به یخچال تا خودش رو بگیره همینکه جای انگشت روی سطح ژله بمونه کفایت میکنه در واقع نباید سفت بشه.
مرحله 5با ژله های رنگی قالب خورده کل قالب رو پر کنید و ما بقی ژله آلوئه ورا ساده رو توی قالب بریزید و به یخچال انتقال بدین تا کاملا سفت بشه. با نوک انگشت ژله رو از دیواره ها جدا کنید و چند ضربه با کف دست به کف و دیواره های قالب بزنید و توی ظرف سرو انتقال بدین.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین