زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۳ بسته |
ژله ۴ بسته |
آب ۸ لیوان |
شیر ۲.۵ لیوان |
مرحله 1 | ابتدای کار کف و دیواره های قالب رو با دقت چرب کنید. یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید. سرد که شد نصف لیوان شیر یا بستنی بهش اضافه کنید. |
مرحله 2 | پاپیون کف قالب رو با ژله ی سفید پر کنید ، (این مرحله رو با دقت انجام بدین طوری که فقط پاپیون پر بشه تا نمای کار در نهایت تمیز و شکیل باشه) به یخچال انتقال بدین. اونقدری باید توی یخچال بمونه که جای انگشت روی سطح ژله بمونه. |
مرحله 3 | هر بسته ژله رنگی رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید و سرد که شد با نصف لیوان شیر یا بستنی مخلوط کنید و توی ظرفهای مسطح با ارتفاع مناسب بریزید(من از پیرکس مرغ خوری استفاده کردم) و به یخچال انتقال بدین تا حسابی سفت بشن، و با کاترهای دلخواه قالب بزنید. |
مرحله 4 | دو بسته ژله آلوئه ورا رو با 3 لیوان آب جوش بن ماری کنید و اجازه بدین سرد بشه. ژله قسمت پاپیون که سفت شد، کمی از ژله آلوئه ورا رو که سرد شده کف قالب بریزید (ارتفاعش زیاد نباشه)،بعد انتقال بدین به یخچال تا خودش رو بگیره همینکه جای انگشت روی سطح ژله بمونه کفایت میکنه در واقع نباید سفت بشه. |
مرحله 5 | با ژله های رنگی قالب خورده کل قالب رو پر کنید و ما بقی ژله آلوئه ورا ساده رو توی قالب بریزید و به یخچال انتقال بدین تا کاملا سفت بشه. با نوک انگشت ژله رو از دیواره ها جدا کنید و چند ضربه با کف دست به کف و دیواره های قالب بزنید و توی ظرف سرو انتقال بدین. |