زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
لیموتعدادی |
مرحله 1 | لیمو ها را از سر دو نیم کرده و داخلش را با دست یا قاشق خالی کنید حواستون باشه پوست لیمو را سوراخ نکنید. |
مرحله 2 | اگر از لیموی پوست کلفت استفاده کنید بهتره چون هر چقدر لیمو نازکتر باشه حتی اگه یه مقدار کوچیک از پوستش باقی مونده باشه ژله را تلخ میکنه پس لیمو پوست کلفت انتخاب کنید که بدون نگرانی از سوراخ شدن پوستش بتونید داخلش را خالی کنید. |
مرحله 3 | برای درست کردن ژله ابتدا پودر ژله را داخل یه لیوان آب جوش حل کنید بعد به مدت 1 دقیقه داخل ماکروفر بگذارید تا حبابها از بین بره و ژله شفاف بشه اگه اینکارو نکنید باید یه ربع صبر کنید تا کف اضافی روی ژله از بین بره و بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید. |
مرحله 4 | روی جعبه نوشته 1 لیوان آب سرد ولی با نصف لیوان هم ژله زودتر میبنده هم سفت تر میشه چون بعد باید لیمو ها را نصف کنید بهتره ژله سفت تر باشه. |
مرحله 5 | بعد با قاشق داخل لیمو ها ریخته و بگذارید داخل یخچال تا ژله ببنده و بعد با چاقو هر نصفه لیمو را دوباره از وسط ببرید و روش را کنجد سیاه بپاشید. یا شکلات چیپسی |