سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله هندوانه در پوست لیمو

ژله هندوانه در پوست لیمو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ژله ۱ بسته
لیموتعدادی
ژله هندوانه در پوست لیمو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله هندوانه در پوست لیمو
روش ساخت
مرحله 1لیمو ها را از سر دو نیم کرده و داخلش را با دست یا قاشق خالی کنید حواستون باشه پوست لیمو را سوراخ نکنید.
مرحله 2اگر از لیموی پوست کلفت استفاده کنید بهتره چون هر چقدر لیمو نازکتر باشه حتی اگه یه مقدار کوچیک از پوستش باقی مونده باشه ژله را تلخ میکنه پس لیمو پوست کلفت انتخاب کنید که بدون نگرانی از سوراخ شدن پوستش بتونید داخلش را خالی کنید.
مرحله 3برای درست کردن ژله ابتدا پودر ژله را داخل یه لیوان آب جوش حل کنید بعد به مدت 1 دقیقه داخل ماکروفر بگذارید تا حبابها از بین بره و ژله شفاف بشه اگه اینکارو نکنید باید یه ربع صبر کنید تا کف اضافی روی ژله از بین بره و بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید.
مرحله 4 روی جعبه نوشته 1 لیوان آب سرد ولی با نصف لیوان هم ژله زودتر میبنده هم سفت تر میشه چون بعد باید لیمو ها را نصف کنید بهتره ژله سفت تر باشه.
مرحله 5 بعد با قاشق داخل لیمو ها ریخته و بگذارید داخل یخچال تا ژله ببنده و بعد با چاقو هر نصفه لیمو را دوباره از وسط ببرید و روش را کنجد سیاه بپاشید. یا شکلات چیپسی
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین