مرحله 1 | ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید . |
مرحله 2 | دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . |
مرحله 3 | بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید . |
مرحله 4 | هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف . |
مرحله 5 | ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه . |
مرحله 6 | بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید . |
مرحله 7 | مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین . |
مرحله 8 | برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید . |
مرحله 9 | بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید . |
مرحله 10 | اگه طعم ژله آلوورا رو دوست ندارید می تونید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید . |
مرحله 11 | بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید . |
مرحله 12 | لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن . قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم . |
مرحله 13 | بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم یا از پودر ژله کیوی استفاده می کنیم . |
مرحله 14 | بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم . |
مرحله 15 | بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم . |
مرحله 16 | سپس برش می دیم . |
مرحله 17 | به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست . |