سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله هندوانه ای

ژله هندوانه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۴ نفر
مواد لازم
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژله ۱ بسته
خامه‏ ۱۰۰ گرم
چیپس شکلاتبه مقدار لازم
پودر ژله ۱ بسته
ژله هندوانه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله هندوانه ای
روش ساخت
مرحله 1ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .
مرحله 2دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید .
مرحله 3بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .
مرحله 4هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .
مرحله 5ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .
مرحله 6بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .
مرحله 7مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .
مرحله 8برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید .
مرحله 9بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .
مرحله 10اگه طعم ژله آلوورا رو دوست ندارید می تونید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید .
مرحله 11بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .
مرحله 12لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن . قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم .
مرحله 13بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم یا از پودر ژله کیوی استفاده می کنیم .
مرحله 14بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .
مرحله 15بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .
مرحله 16سپس برش می دیم .
مرحله 17 به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین