زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
آب ۲ لیوان |
آب ۲ لیوان |
هلوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ژله هلو را با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید سپس یک لیوان آب سرد بریزید ژله را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید و مقداری هم جدا بردارید و در بیرون یخچال بگذارید. |
مرحله 2 | یک بسته ژله آلوورا هم مثل ژله قبل درست کنید و هلو ها را به صورت مکعب های مساوی برش رهید . |
مرحله 3 | مقداری از هلوها را روی ژله هلو که بسته شده بریزید و مقداری هم ژله آلوورا بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته شود این کار را تکرار کنید تا ژله آلوورا تمام شود . |
مرحله 4 | وقتی کاملا ژله بسته شد مقداری از ژله هلو که کنار گذاشته بودید را روی ژله آلوورا ریخته و در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود و بعد به دلخواه تزیین کنید. |