زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۰ نفر |
مواد لازم |
---|
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
وانیلکمی |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
پودر قند ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
خامهبه مقدار لازم |
بیسکویتبه تعداد لازم |
پودر ژلهبه تعداد لازم |
مرحله 1 | ژله هارو با یه لیوان آب جوش آماده کنید و بریزید توی یه قالب مستطیلی به ارتفاع یک و نیم تا دوسانت و بذارید ببندند |
مرحله 2 | برای روی بیسکویت هم میتوانم از خامه زده شده استفاده کنیم و هم از رویال آیسینگتون |
مرحله 3 | طرز تهیه رویال آیسنگتون: |
مرحله 4 | سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن بزنید تا سفید و فومی شود. |
مرحله 5 | بعد پودر قند رو اضافه کنید و به زدن ادامه بدید بعد آبلیمو و وانیل رو اضافه کنید و بزنید تا خمیر تقریبا سفتی بدست بیاد |
مرحله 6 | خمیر رو به چند قسمت تقسیم و با رنگهای خوراکی دلخواه مخلوط کنید یا اینکه سفید استفاده کنید. |
مرحله 7 | حالا ژله هارو به اندازه مربع یا مستطیلهای دو سه سانتی برش بزنید |
مرحله 8 | روی بیسکویتها رو با خمیر رویال آیسینگتون یا خامه بپوشانید. |
مرحله 9 | این ژله های برش خورده رو روی بیسکوییت هایی که روشو خامه یا خمیر رویال ایسینگ مالیدید و پودر نارگیل پاشیدید قرار بدید |
مرحله 10 | وروی ژله ها رو با خمیر رویال آیسینگ یا خامه به شکل روبان و پاپیون تزیین کنید و اجازه بدید سفت بشند. |