زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نسکافه ۲ قاشق سوپ خوری |
پودر ژلاتین ۱۲ گرم |
شکر ۶ قاشق سوپ خوری |
آب ۱ لیوان |
آب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | پودر ژلاتین را با 2/1 پیمانه آب سرد مخلوط كرده به صورت بن ماری حل میكنیم. |
مرحله 2 | نسكافه وشكر را با 1 لیوان آب جوش مخلوط كرده هم میزنیم تا شكر كاملا حل شود. |
مرحله 3 | حالا ژلاتین را به آن افزوده مخلوط كرده در قالب میریزیم میگذاریم در یخچال تا كاملا بسته شود. |
مرحله 4 | بعد از بسته شدن از یخچال خارج كرده كف قالب را یك لحظه در آب جوش قرار داده و زله را در ظرفی كه با آب سرد خیس كرده ایم برگردانده |