زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۲ پیمانه |
شکر ۱۵۰ گرم |
اسانس ۱/۸ قاشق چای خوری |
میوه ۱ کیلوگرم |
مرحله 1 | میوهها را پوست کنده هسته آن را جدا کنید و برحسب نوع میوه به صورت تکههای هم اندازه برش دهید. |
مرحله 2 | قالب مورد نظر را با آب سرد بشویید و آب اضافه را خالی کنید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. |
مرحله 3 | سپس قالب را با میوه پرکرده و مجدداً به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. |
مرحله 4 | آب، شکر، پودر ژلاتین و اسانس را مخلوط کنید، روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مواد بجوشد و ذرات ژلاتین و شکر کاملاً حل شود. |
مرحله 5 | مواد را کنار بگذارید تا خنک و در عین حال سنگین شود. |
مرحله 6 | مواد آماده را روی میوه ها بریزید و قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قراردهید؛ سپس در ظرف مورد نظر برگردانید. |
مرحله 7 | از این ژله می توانید به همراه بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه و خاص استفاده کنید. |