سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله میان تهی

ژله میان تهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آب ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
پودر ژله ۲ بسته
ژله میان تهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله میان تهی
روش ساخت
مرحله 1اگر می خواهید این دسر را تهیه کنید، باید آن را برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید.
مرحله 2یک بسته پودر ژله را ابتدا با یک لیوان آب جوش به خوبی مخلوط و حل کنید.
مرحله 3سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه نمائید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله 4در هر لیوان مقداری از این مواد را بریزید تا حدودا یک سوم لیوان رو پر کنید .
مرحله 5لیوان ها را درون یخچال قرار دهید تا ژله ها کاملاً بسته و سفت شوند.
مرحله 6پودر ژله ی بعدی را که ترجیحاً به رنگ دیگر باشد، مطابق دستور قبل آماده نمائید.
مرحله 7آن را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد.
مرحله 8پس از اینکه ژله های درون یخچال کاملاً سفت شد، در هر لیوان مقداری ژله بر روی ژله سفت شده بریزید.دقت کنید که تمام ظرف رو پر نکنید حداقل یک سوم ظرف باید خالی باشه.
مرحله 9خیلی سریع، دهانه ی لیوان را به طور کامل با سلفون بپوشانید . و محکم ببندیدش از محکم بودنش مطمئن باشید
مرحله 10سلفون بخاطر حالت روغنی که داره واسه باز کردن از روی ژله بهتر از نایلونه
مرحله 11سپس به سرعت لیوان را برگردانید و آن را روی یک سینی قرار دهید. لیوان های بعدی را هم به همین منوال انجام دهید. سپس سینی را درون یخچال قرار دهید تا ژله های تازه، به خوبی بسته شوند.
مرحله 12سپس لیوان ها را برگردانید و سلفون ها را به آرامی از روی لیوان ها بردارید.اکنون فضای بین دو ژله خالی می شود.
مرحله 13می توانید روی آن را با میوه و خامه تزئین کنید و به عنوان یک دسر زیبا در مهمانی ها سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین