زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۲ لیوان |
آب ۲ لیوان |
پودر ژله ۲ بسته |
مرحله 1 | اگر می خواهید این دسر را تهیه کنید، باید آن را برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید. |
مرحله 2 | یک بسته پودر ژله را ابتدا با یک لیوان آب جوش به خوبی مخلوط و حل کنید. |
مرحله 3 | سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه نمائید و به خوبی با هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | در هر لیوان مقداری از این مواد را بریزید تا حدودا یک سوم لیوان رو پر کنید . |
مرحله 5 | لیوان ها را درون یخچال قرار دهید تا ژله ها کاملاً بسته و سفت شوند. |
مرحله 6 | پودر ژله ی بعدی را که ترجیحاً به رنگ دیگر باشد، مطابق دستور قبل آماده نمائید. |
مرحله 7 | آن را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد. |
مرحله 8 | پس از اینکه ژله های درون یخچال کاملاً سفت شد، در هر لیوان مقداری ژله بر روی ژله سفت شده بریزید.دقت کنید که تمام ظرف رو پر نکنید حداقل یک سوم ظرف باید خالی باشه. |
مرحله 9 | خیلی سریع، دهانه ی لیوان را به طور کامل با سلفون بپوشانید . و محکم ببندیدش از محکم بودنش مطمئن باشید |
مرحله 10 | سلفون بخاطر حالت روغنی که داره واسه باز کردن از روی ژله بهتر از نایلونه |
مرحله 11 | سپس به سرعت لیوان را برگردانید و آن را روی یک سینی قرار دهید. لیوان های بعدی را هم به همین منوال انجام دهید. سپس سینی را درون یخچال قرار دهید تا ژله های تازه، به خوبی بسته شوند. |
مرحله 12 | سپس لیوان ها را برگردانید و سلفون ها را به آرامی از روی لیوان ها بردارید.اکنون فضای بین دو ژله خالی می شود. |
مرحله 13 | می توانید روی آن را با میوه و خامه تزئین کنید و به عنوان یک دسر زیبا در مهمانی ها سرو کنید. |