زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلهبه تعداد لازم |
بستنیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژله رو در یه لیوان آب جوش حل می کنیم تا کاملا ذرات ژله حل شه، نیاز بود بن ماری می کنیم. |
مرحله 2 | بعد از خنک شدن یکی دو قاشق بستنی شل شده اضافه می کنیم و هم می زنیم. |
مرحله 3 | قالب لوف رو آبکشی کرده به مدت دو تا سه دقیقه تو فریزر می ذاریم تا دونه های یخ ظاهر شه، ژله بستنی رو تو قالب ریخته و به صورت کج تو یخچال میذاریم تا نیم بند بشه. |
مرحله 4 | ژله بستنی دوم رو هم به روش قبل آماده می کنیم، تو قالب ریخته و این بار در خلاف جهت قبلی کج می ذاریم یخچال تا ببنده. |
مرحله 5 | به همین صورت ادامه می دیم تا قالب پر شه، برای لایه آخر ژله بستنی آماده کرده و تو قالب ژله های قبلی می ریزیم و این بار قالب رو صاف تو یخچال قرار می دیم تا ژله ها کاملا ببندن. |
مرحله 6 | بعد از این که ژله ها بستن قالب رو بیرون میاریم، بین لبه ژله و دیواره قالب رو با چاقو برش می زنیم تا ژله از دیواره قالب جدا شه، |
مرحله 7 | قالب رو تو ظرف آب جوش چند ثانیه می ذاریم و بعد تو ظرف سرو بر می گردونیم. |