زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
ژله پرتقال ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
آب ۳ لیوان |
شیر ۱.۵ لیوان |
مرحله 1 | برای بدنه مداد رنگی به یک قالب استوانه ای احتیاج داریم که من از یک نمکدان استفاده کرده ام که برای راحت خارج شدن ژله مقداری آن را چرب کنید. |
مرحله 2 | برای سر مداد از سر بستنی کارنيلو پاندا یا میهن استفاده کنید و آن را هم مقداری چرب کنید. |
مرحله 3 | هر کدام از ژله های هلو، پرتقال و لیمو را در یک لیوان آب جوش حل کنید و ظرف حاوی ژله را روی کتری بگذارید تا تمامی دانه ها کاملا حل شود بعد از حل شدن از روی حرارت بردارید، اجازه دهید از حرارت بيفتد شیر یا بستنی آب شده را به آن بيفزاييد. |
مرحله 4 | سپس مقداری از ژله پرتقال را داخل کارنيلو بریزید به عنوان نوک مدت ما و آن را داخل یخچال بگذارید تا نیم بند شود. ما بقي ژله پرتقال را داخل قالب استونه ای بریزید به عنوان بدنه مداد و آن را هم داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 5 | در مورد ژله لیمو هم به همین صورت عمل کنید. هنگامی که ژله داخل کارنيلو نیم بند شد ژله هلو را که آماده کرده ایم و خنک شده است را روی ژله قبلی بریزید تا قسمت چوبی مداد ما را تشکیل دهد حتما دقت کنید که خنک شده باشد تا ژله قبلی را آب نکند. |
مرحله 6 | بعد از بسته شدن ژله ، قسمت بدنه را ابتدا آرام از اطراف قالب استوانه ای جدا کنید که با توجه به چرب کردن با کمی تکان دادن به راحتی جدا خواهد شد. |
مرحله 7 | قسمت سر مداد را هم به همین صورت از قالب جدا کنید و سپس در کنار هم داخل ظرف سرو قرار دهید. |