زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
آب ۲ لیوان |
مرحله 1 | در شیوه رایج معمولا پودر ژله را با 1 لیوان آب جوش حل کرده و پس از آن 1 لیوان آب سرد اضافه می کنند اما برای افزایش کیفیت و شفافیت ژله و برای اینکه ژله ای با کیفیت رستوران ها داشته باشیم این طور عمل می کنیم: |
مرحله 2 | کل پودر ژله را با 2 لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت زیاد می گذاریم تا به جوش آید. |
مرحله 3 | پس از به جوش آمدن مایع هم می زنیم تا ذرات ژله خوب حل شده باشند |
مرحله 4 | سپس شعله را کم کرده به طوری که مایع همچنان در حال جوش خوردن باشد و مدت 10 الی 15 دقیقه زمان می گیریم |
مرحله 5 | پس از آن ژله را از روی حرارت برداشته و بعد این که از دما افتاد درون قالب مورد نظر می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا سرد شود. |