زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله موز ۱ بسته |
آب ۱ لیوان |
آب ۱ لیوان |
مرحله 1 | ژله آناناس یا موز رو طبق دستور روی بسته درست کنید. |
مرحله 2 | دوسوم ژله رو داخل یخچال بذارید یه ذره که ژله نیم بند شد اونو از یخچال بیرون بیارید و با چنگال هم بزنید تا حبابدار بشه . |
مرحله 3 | ژله های حبابدارو داخل جام بریزید. و دوباره داخل یخچال بذارید. |
مرحله 4 | تو این فاصله مابقی ژله ها که بیرون از یخچال بود و با دور تند همزن بزنید تا مثل سفیده تخم مرغ کف کنه. |
مرحله 5 | حالا کف ها رو با قاشق داخل جام روی ژله های حبابدارتون بریزید. و مجدد جام ها رو داخل یخچال بذارید تقریبا یک ساعت طول میکشه تا ژله ها آماده بشن. |