زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژلاتین ۱/۴ پیمانه |
آب ۸ قاشق سوپ خوری |
قهوه آماده ۲.۵ پیمانه |
شکر ۵ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید. |
مرحله 2 | ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود. |
مرحله 3 | قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود. |
مرحله 4 | بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر، آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب موردنظر بریزید. |
مرحله 5 | قالب را 3 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید ژله قهوه را با انواع بستنی ساده و مغزدار سرو کنید. |