زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
پودر قهوه ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۲ قاشق چای خوری |
آب ۲ لیوان |
پودر ژله ۱ بسته |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی پودر کاکائو را همراه یک قاشق چای خوری شکرمخلوط می کنیم سپس سه چهارم لیوان آب به آن اضافه می کنیم ومیگذاریم روی اجاق گاز تا بجوشد |
مرحله 2 | سپس یک قاشق پودر قهوه را با یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و یک چهارم لیوان آب هم به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا بجوشد |
مرحله 3 | سپس کاکائو وقهوه به جوش آمده را با هم مخلوط میکنیم میگذاریم کنار تا سرد شود |
مرحله 4 | حالا یک بسته پودر ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل می کنیم و می گذاریم به روش بن ماری حل شود سپس محلول قهوه و کاکائو سرد رو به آن اضافه می کنیم |
مرحله 5 | سپس داخل ظرف مناسبی می ریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد بعداز چند ساعتی که گذشت ژله را از داخل یخچال بیرون می آوریم. |
مرحله 6 | برای خارج کردن ژله قالب را چند ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب جدا شود سپس در ظرف برگردانید و سرو کنید.ژله خوشمزه ما آماده است. |