زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
ژله آلوئه ورا ۲ بسته |
بستنی ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | یک بسته ژله انار رو با یک لیوان آبجوش حل کردم بعد نصف لیوان بستنی بهش اضافه کردم و کاملا همزدم و داخل یک ظرف که داخلش سلفون انداختم ریختم( یه سینی یا ظرف کوچک که کمی هم دیواره داشته باشه) داخل یخچال گذاشتم به مدت دوساعت ، بعد که ژله بسته شد با کاتر قلب ، قالب زدم. |
مرحله 2 | یک بسته ژله آلوئه ورا رو با دولیوان آبجوش بنماری کردم، بخاطر اینکه ژله شفاف بشه از آبسرد استفاده نکردم( بنماری یعنی با حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری ) |
مرحله 3 | وقتی از داغی افتاد داخل گیلاس ریختم و تقریبا نیمساعت داخل یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه ، بعد با چنگال از یک طرف هم زدم که داخلش حباب ایجاد بشه، حالا ژله های قلبی رو داخلش گذاشتم و دوباره داخل یخچال گذاشتم تا سفت بشه و بعد یک ژله آلوئه ورای دیگه آماده کردم و روی اونها ریختم تا سطحش صاف بشه و دوباره داخل یخچال تا خودشو بگیره. نوش جان |