زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
شیر ۱.۵ لیوان |
مرحله 1 | یک بسته پودر ژله آلوئه ورا را در ظرف گودی بریزید |
مرحله 2 | ۱/۵ لیوان شیر را به پودر ژله اضافه کنید و هم بزنید |
مرحله 3 | ظرف را روی بخار آب کتری در حال جوش بگذارید (بن ماری) |
مرحله 4 | مرتب هم بزنید تا پودر ژله کاملا در شیر حل شود |
مرحله 5 | قالب را چرب کنید و ژله را در قالب بریزید بزارید یخچال تا ژله ببنده |
مرحله 6 | بهتر است ژله حداقل یک شب داخل یخچال بماند تا خوب ببندد و راحت از قالب جدا شود |