زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
آب ۱ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
شیر ۳/۴ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا هر بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده و بن ماری کنید تا تمام ذرات پودر حل شود و اجازه دهید سرد شوند . |
مرحله 2 | وقتی سرد شدند به هر کدام 1/2 پیمانه شیر سرد اضافه کرده مخلوط کنید و ژله آلوورا را هم به همین صورت آماده کنید . |
مرحله 3 | در این مرحله اولین طعم ژله را داخل قالب ریخته و داخل یخچال قرار دهید ببندد و بعد ژله سفید را روی آن بریزید و اجازه دهید ببندد و به همین صورت ادامه دهید تا قالب پر شود. |
مرحله 4 | برای در آوردن ژله از قالب ابتدا داخل ظرف گودی تا نصف آب جوش بریزید اگر قالب شما پلاستیکی باشد 20 ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و بعد با انگشت لبه های ژله را جدا کنید و به وسط بکشید و قالب را یک تکان کوچک دهید اگر ژله جدا شده باشد شروع به چرخیدن داخل قالب میکند و ظرف مورد نظر را روی قالب گذاشته برگردانید ولی اگر جدا نشده بود 5 ثانیه دیگر داخل آب قرار دهید ، اگر قالب شما رویی یا نچسب باشد بلافاصله بعد از گذاشتن داخل آب جوش از قالب جدا میشود مراقب باشید در این نوع قالب ژله زیاد داخل آب نماند آب میشود . |