زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۱/۲ لیوان |
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری |
خامه ۳ قاشق سوپ خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۸ قاشق سوپ خوری |
شیر ۲ لیوان |
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق سوپ خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
پودر هات شکلات ۱ بسته |
شکر ۵ قاشق سوپ خوری |
شیر ۱.۵ لیوان |
شکلات ۵۰ گرم |
شکر ۴ قاشق سوپ خوری |
پودر هات شکلات ۲ بسته |
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق سوپ خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
آب ۱.۵ لیوان |
مرحله 1 | طرز تهیه برای قسمت شکلاتی تیره: |
مرحله 2 | آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود . |
مرحله 3 | پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم. |
مرحله 4 | طرز تهیه برای قسمت شکلاتی روشن: |
مرحله 5 | شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. |
مرحله 6 | حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود . |
مرحله 7 | حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم. |
مرحله 8 | طرز تهیه برای قسمت سفید: |
مرحله 9 | پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود . |
مرحله 10 | شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . |
مرحله 11 | ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود . |
مرحله 12 | قالب مخصوص ژله را با قلمو چرب کرده(خیلی کم) در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود |
مرحله 13 | سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شده لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید و مثل ژله رنگین کمان کار را ادامه میدهیم تا مایعات ما تمام شود حالا در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود. |