سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات ژله شکری

ژله شکری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
شکر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
آب ۳/۴ لیوان
آب سیب ۱ لیوان
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
پوست لیمو ۱ عدد
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
اسانس ۳ قطره
ژله شکری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله شکری
روش ساخت
مرحله 1ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و روی بخار آب بنماری کنید تا رقیق و شفاف شود.
مرحله 2آب سیب و شکر رو روی حرارت خیلی کم بزارین و مرتب هم بزنید و ۵ دقیقه بعد از جوش آمدن گاز را خاموش کنید. و بزارین ۳ دقیقه بماند تا حباب های آن محو شود.
مرحله 3حالا ژلاتین ، آبلیمو و پوست لیمو رو به مواد شکر اضافه و از الک رد کنین تا مواد یکدست شود.
مرحله 4سپس مواد را به دو قسمت تقسیم و به هر کدوم رنگ دلخواهتون رو اضافه کنید.و هر کدوم رو در قالب چرپ شده بریزین وقتی سرد شد به مدت ۵ ساعت در یخچال بزارید تا کاملا بسته بشه .
مرحله 5میتونین مواد رو داخل سینی بریزین و با کاتر دلخواه قالب بزنید و در آخر در شکر بغلطانید. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین