زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۴ بسته |
بستنی ۵ قاشق غذا خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
آب ۶ لیوان |
مرحله 1 | پودر ژله آلوئه ورا تو آب جوش حل کرده تا کاملا شفاف بشه. میذاریم خنک شه.بستنی آب شده افزوده و هم می زنیم تا یکدست بشه. |
مرحله 2 | داخل قالبی که چرب کردیم می ریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده. ژله رو تو ظرف بر می گردونیم و برش های یکسان می زنیم. تو این مدل قالب 8 برش یکسان زده میشه. |
مرحله 3 | برش ها رو به 3 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. قسمت کف قالب رو به صورت یکی در میون می چینیم، میذاریم یخچال تا ژله به قالب بچسبه(حدود 5 دقیقه). |
مرحله 4 | چهار برش دیگه ژله رو دوباره روی حرارت غیر مستقیم ذوب کرده و رنگ خوراکی مشکی رو داخلش حل می کنیم. |
مرحله 5 | قالب رو از یخچال بیرون میاریم و ژله رنگ مشکی رو در قسمت های خالی تا ارتفاع ژله سفید می ریزیم، میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. |
مرحله 6 | بعد از نیم بند شدن از یخچال خارج می کنیم و روی ژله مشکی، ژله سفید می چینیم. دوباره داخل یخچال میذاریم تا لایه سفید و مشکی به هم بچسبن (حدود 5 دقیقه). |
مرحله 7 | قالب رو از یخچال بیرون آورده و مراحل 7 و 8 رو دوباره تکرار می کنیم. قالب پر شده رو داخل یخچال قرار داده تا ژله شطرنجی کاملا ببنده. |
مرحله 8 | بعد از بستن از یخچال بیرون آورده لبه های ژله رو با چاقو به آرومی از دیواره قالب جدا کرده و قالب رو به مدت حدودی 30 ثانیه تو کاسه آب جوش میذاریم و تو ظرف سرو برمی گردونیم. |