زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
آب ۱ لیوان سرخالی |
شیر (پرچرب) ۳/۴ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا در یک کاسه ، یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان سر خالی آب جوش حل می کنیم، |
مرحله 2 | کاسه را روی بخار کتری گذاشته (( مثل روش بن ماری )) تا ذرات ژله حل شود و ژله شفاف وصاف شود. |
مرحله 3 | ژله را در دمای آشپزخانه گذاشته تا سرد شود ،همزمان ۳/۴ لیوان شیر پر چرب را هم کنار آن گذاشته تا این دو هم دما شوند. |
مرحله 4 | با دماسنج یا انگشت خود چک کنید هر وقت دمای شیر و ژله دقیقا برابر شد شیر را روی ژله ریخته و چنانچه همزن برقی دارید بمدت سی ثانیه با همزن و چنانچه ندارید با چنگال یک دقیقه تند هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
مرحله 5 | حالا ژله را از الک یا صافی توری رد میکنیم تا ذرات معلق شیر جدا شده و صاف و یکدست شود. |
مرحله 6 | ژله را در جام یا قالب مورد نظر ریخته به مدت یک ساعت و نیم بسته به دمای یخچال در یخچال میگذاریم تا ببندد. |