زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
بستنی ۱/۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا یک بسته ژله رو داخل یک لیوان آب جوش حل کنید و بعد روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و بعد همونجور که داغ هستش بهش نصف پیمانه بستنی وانیلی سرد اضافه کنید و اجازه بدید خودش داخل ژله حل بشه و هم نزنید. |
مرحله 2 | وقتی کاملا داخل ژله حل شد خیلی کم هم بزنید و داخل ظرف مربع یا مستطیل که سلفون یا نایلون انداختید و خیلی کم چرب کردید بریزید |
مرحله 3 | ارتفاع موادتون باید کم باشه چون در غیر اینصورت هنگام رول کردن ژله میشکنه . و بعد داخل یخچال قرار بدید و اجازه بدید تا سفت بشه تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشه تا سفت بشه . |
مرحله 4 | نباید زیاد سفت بشه وقتی دست زدین و ژله به دست نچسبید آمادس . بعد با استفاده از چاقو نوار های باریک ببرید و به آرومی رول کنید و بعد داخل یخچال قرار بدید تا کاملا سفت بشه . من از ژله بلوبری و انگور و هلو و اناناس و طالبی استفاده کردم |