سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله رولی ویترینی

ژله رولی ویترینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۲.۵ بسته
ژله ۱ بسته
بستنی ۱.۵ لیوان
پوست خیار ۱ عدد
ژله رولی ویترینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله رولی ویترینی
روش ساخت
مرحله 1برای ژله رولی یک بسته ژله انگور رو با 3/4 لیوان بن ماری حل کردم بعد بهش دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی که از فریزر خارج شده، اضافه کردم آروم هم زدم در حدی‌ که بستنی حل بشه کافیه، زیاد هم نزنید که دو رنگ بمونه.
مرحله 2کف سینی(سایز 20/30) رو سلفون کشیدم و ژله رو داخلش ریختم به مدت 30 تا 45 دقیقه داخل یخچال قرار دادم بعد به صورت دالبر برش زدم‌ و رول کردم ...بعد ژله هارو داخل یخچال میذاریم تا خودشو کامل بگیره ...
مرحله 3من ژله آلوئه ورا هارو جدا بن ماری حل کردم، یک بسته رو با یک و نیم‌ لیوان آب جوش بن‌ماری حل کردم‌(برای قسمت شفاف).
مرحله 4یک و نیم بسته دیگه ژله آلوئه ورا رو جدا با 1.5 لیوان آب حل کردم (اگه عجله دارید میتونید با یک لیوان آب جوش بن‌ماری حل کنید بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کنید ) گذاشتم کامل سرد شد، بعد به اون یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کردم.
مرحله 5کف قالب رو با روغن چرب کردم یک‌ مقدار ژله آلوئه ورا شفاف رو ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه.
مرحله 6بعد از یخچال درآوردم ژله رولی ها و پوست خیار هارو رو داخل قالب چیدم یکم دیگه ژله شفاف ریختم باز گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه.
مرحله 7در آخر ژله آلوئه ورا بستنی رو ریختم گذاشتم یخچال (به مدت 5،6ساعت ) تا سفت بشه و ببنده .
مرحله 8برای در آوردن ژله هم چون قالب چرب شده اگه اطرافش رو با چاقو آزاد کنید راحت در میاد .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین