زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۲.۵ بسته |
ژله ۱ بسته |
بستنی ۱.۵ لیوان |
پوست خیار ۱ عدد |
مرحله 1 | برای ژله رولی یک بسته ژله انگور رو با 3/4 لیوان بن ماری حل کردم بعد بهش دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی که از فریزر خارج شده، اضافه کردم آروم هم زدم در حدی که بستنی حل بشه کافیه، زیاد هم نزنید که دو رنگ بمونه. |
مرحله 2 | کف سینی(سایز 20/30) رو سلفون کشیدم و ژله رو داخلش ریختم به مدت 30 تا 45 دقیقه داخل یخچال قرار دادم بعد به صورت دالبر برش زدم و رول کردم ...بعد ژله هارو داخل یخچال میذاریم تا خودشو کامل بگیره ... |
مرحله 3 | من ژله آلوئه ورا هارو جدا بن ماری حل کردم، یک بسته رو با یک و نیم لیوان آب جوش بنماری حل کردم(برای قسمت شفاف). |
مرحله 4 | یک و نیم بسته دیگه ژله آلوئه ورا رو جدا با 1.5 لیوان آب حل کردم (اگه عجله دارید میتونید با یک لیوان آب جوش بنماری حل کنید بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کنید ) گذاشتم کامل سرد شد، بعد به اون یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کردم. |
مرحله 5 | کف قالب رو با روغن چرب کردم یک مقدار ژله آلوئه ورا شفاف رو ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه. |
مرحله 6 | بعد از یخچال درآوردم ژله رولی ها و پوست خیار هارو رو داخل قالب چیدم یکم دیگه ژله شفاف ریختم باز گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه. |
مرحله 7 | در آخر ژله آلوئه ورا بستنی رو ریختم گذاشتم یخچال (به مدت 5،6ساعت ) تا سفت بشه و ببنده . |
مرحله 8 | برای در آوردن ژله هم چون قالب چرب شده اگه اطرافش رو با چاقو آزاد کنید راحت در میاد . |