زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
بستنی ۴ عدد |
آب ۴ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا هر بسته پودر ژله را با یک لیوان آبجوش به صورت بنماری حل می کنیم و بعد هر رنگ ژله را با یک عدد بستنی مخلوط می کنیم. |
مرحله 2 | بعد قالب مورد نظرمون رو خیلی کم چرب می کنیم و بعد خیلی کم شکر روی قالب می پاشیم و حدود یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم فریزر. (این کار باعث میشه ژله راحت از قالب جدا شه و و در اخر که ژله اماده شد نیازی به آبجوش برای جدا کردن ژله از جالب نیست). |
مرحله 3 | قالب رو از فریزر که در اوردیم توی یک ظرف یا سطل بزرگتر از قالب مقداری برنج خام میریزیم و قالب رو به صورت کج داخل ظرف برنج میزاریم. این کار باعث میشه تا هر رنگ ژله حالت کج و شیب دار داشته باشه. (مراجعه به عکس مراحل). |
مرحله 4 | بعد از اینکه قالب رو داخل ظرف برنج به صورت کج گذاشتیم، خیلی کم به اندازه دو قاشق غذا خوری (البته بستگی به اندازه قالبتون داره) داخل قالب میریزیم.. |
مرحله 5 | بعد داخل یخچال میزاریم طوری که ژله به طور کامل خودشو نگیره اما در حدی باشه که وقتی رنگ بعدی رو میریزیم رنگاش قاطی نشه. حالا یک رنگ دیگه رو (به اندازه مقداری که سری پیش داخل قالب ریختیم) میریزیم اما توجه داشته باشید که این دفعه قالب رو در خلاف جهتی که سری قبل کج کردیم کج میکنیم و دوباره میزاریم یخچال. |
مرحله 6 | به همین صورت قالب رو در ظرف برنج یکبار به جلو، عقب، چپ، راست و...... کج می کنیم و یه ذره یه ذره ژله رو داخل قالب میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده. |
مرحله 7 | این کار مرتبا تکرار میکنیم و در نهایت وقتی قالب پر شد داخل یخچال میزاریم. وقتی که ژله کاملا بست قالب رو از یخچال خارج میکنیم و با چاقو ژله رو از قالب جدا میکنیم، ظرف مورد نظر رو روی قالب میزاریم و قالب برمیگردونیم. یه کم قالب رو تکون میدیم تا ژله از قالب جدا شه. |
مرحله 8 | ژله خوشگل و خوشمزمون اماده شد. |