زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله پرتقال ۱ بسته |
ژله بلوبری ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
بستنی ۲ عدد |
مرحله 1 | ژله بلوبری را با یک و نیم لیوان آب جوش حل کرده و بنماری میکنیم تا تمام ذراتش حل شود. |
مرحله 2 | ژله انار را هم به همین ترتیب حل میکنیم و این دو را در قالب های جدا ریخته و در یخچال 8 ساعت قرار میدهیم تا خوب سفت شود |
مرحله 3 | ژله پرتغال را با یک لیوان آب جوش بنماری میکنیم و وقتی خنک شد رو عدد بستنی که به دمای محیط رسیده را بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط بشه |
مرحله 4 | ژله بلوبری و انار را با قسمت درشت رنده سریع رنده میکنیم تا آب نشه بعد به مدت یک ربع در یخچال میزاریم |
مرحله 5 | بعد مخلوط ژله پرتغال و بستنی رو که کاملا خنک شده رو ژله های رنده شده میریزم و یکم هم میزنیم و تو قالب چرب شده میریزیم و به مدت دو ساعت تو یخچال قرار میدیم |
مرحله 6 | حالا ژله آمادست با چاقو دورشو جدا میکنیم و تو ظرف مورد نظر برمیگردونیم . نوش جان |