مرحله 1 | اول سیبهارو خوب میشوریم بعد نصفشون میکنیم و وسطش رو خالی میکنیم ابزار مخصوص داره ولی من نداشتم و با چاقو افتادم به جونش.سپس با رنده های وی خیلی نازک برش میزنیم |
مرحله 2 | هر چی برشهاتون نازکتر باشه گلهاتون قشنگ تر در میاد! بعد برشها رو از وسط نصف میکنیم. |
مرحله 3 | حالا شربت رو درست میکنیم.به این صورت که آبلیمو و شکر و آب رو مخلوط میکنیم و میذاریم بجوشه. |
مرحله 4 | بعد از روی حرارت برمیداریم و سیبها رو میریزیم داخلش و میذاریم بمونه تا خنک بشه. من ۴۵ دقیقه گذاشتم موند. اگه زود برداریم سیب ها حین کار میشکنه. |
مرحله 5 | وقتی سیب ها خنک شد اونها رو به شکل گل رز میپیچیم.چون ورقه های سیب نرم و منعطف شدن و چسبنده هم هستند خیلی راحت میشه گل رو پیچید. اولین ورق رو کمی بالاتر از بقیه بگیرین که مرکز گل برجسته تر باشه. اینطوری گل زیباتر به نظر میرسه. وقتی گل آماده شد برای اینکه باز نشه داخل چیزی مثل قالب مافین بذارین |
مرحله 6 | وقتی میخوایم گل رو درون ژله برعکس بذاریم بازم ممکنه باز بشه .یه کم ژله آلوده ورا رو با قاشق قطره قطره روی گل رز بریزین تا به لایه ها نفوذ کنه و بذارین تو یخچال. ژله بیرنگ ما بسته میشه و گل رزمون دیگه باز نمیشه. |
مرحله 7 | اگر سیب قرمز رو پوست نگیرین یه گل زرد خواهید داشت با لبه های قرمز. |
مرحله 8 | اگر میخواین گل رزتون رنگی باشه به شربتتون چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنین ، بعد سیب ها رو داخلش بریزین. |
مرحله 9 | اگه دوست دارین گلهاتون رو با رنگای مختلف درست کنین ، شربت رو در چند ظرف بریزین و به هر کدوم یه رنگ اضافه کنین. |
مرحله 10 | حالا ژله ژالوئه ورا درست میکنیم و کمی از آن را درون ظرف میریزیم و میگذاریم تا ببندد. |
مرحله 11 | وقتی بسته شد گل رز را برعکس روی ژله میگذاریم و چند قاشق ژله اطرافش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده. |
مرحله 12 | این کار باعث میشه گل سر جاش محکم بشه و وقتی بقیه ژله رو میریزیم غوطه ور نشه. |
مرحله 13 | وقتی بست بقیه ژله آلوئه ورا رو میریزیم. روی همه اینها یه ژله مات میریزیم که گلهامون نمود داشته باشه. |
مرحله 14 | میتوانید از ژله بستنی استفاده کنید |
مرحله 15 | وقتی ژله مون بست میذاریم تو آب داغ و برمیگردونیم. یادتون نره ظرفتون رو چرب کنین. |