سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله رز سیب

ژله رز سیب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
سیب ۳ عدد
آبلیمو ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
ژله ۲-۱ بسته
ژله ۱/۲ بسته
بستنی ۱/۲ لیوان
ژله رز سیب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله رز سیب
روش ساخت
مرحله 1اول سیبهارو خوب میشوریم بعد نصفشون میکنیم و وسطش رو خالی میکنیم ابزار مخصوص داره ولی من نداشتم و با چاقو افتادم به جونش.سپس با رنده های وی خیلی نازک برش میزنیم
مرحله 2هر چی برشهاتون نازکتر باشه گلهاتون قشنگ تر در میاد! بعد برشها رو از وسط نصف میکنیم.
مرحله 3حالا شربت رو درست میکنیم.به این صورت که آبلیمو و شکر و آب رو مخلوط میکنیم و میذاریم بجوشه.
مرحله 4بعد از روی حرارت برمیداریم و سیبها رو میریزیم داخلش و میذاریم بمونه تا خنک بشه. من ۴۵ دقیقه گذاشتم موند. اگه زود برداریم سیب ها حین کار میشکنه.
مرحله 5وقتی سیب ها خنک شد اونها رو به شکل گل رز میپیچیم.چون ورقه های سیب نرم و منعطف شدن و چسبنده هم هستند خیلی راحت میشه گل رو پیچید. اولین ورق رو کمی بالاتر از بقیه بگیرین که مرکز گل برجسته تر باشه. اینطوری گل زیباتر به نظر میرسه. وقتی گل آماده شد برای اینکه باز نشه داخل چیزی مثل قالب مافین بذارین
مرحله 6وقتی میخوایم گل رو درون ژله برعکس بذاریم بازم ممکنه باز بشه .یه کم ژله آلوده ورا رو با قاشق قطره قطره روی گل رز بریزین تا به لایه ها نفوذ کنه و بذارین تو یخچال. ژله بیرنگ ما بسته میشه و گل رزمون دیگه باز نمیشه.
مرحله 7اگر سیب قرمز رو پوست نگیرین یه گل زرد خواهید داشت با لبه های قرمز.
مرحله 8اگر میخواین گل رزتون رنگی باشه به شربتتون چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنین ، بعد سیب ها رو داخلش بریزین.
مرحله 9 اگه دوست دارین گلهاتون رو با رنگای مختلف درست کنین ، شربت رو در چند ظرف بریزین و به هر کدوم یه رنگ اضافه کنین.
مرحله 10حالا ژله ژالوئه ورا درست میکنیم و کمی از آن را درون ظرف میریزیم و میگذاریم تا ببندد.
مرحله 11وقتی بسته شد گل رز را برعکس روی ژله میگذاریم و چند قاشق ژله اطرافش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده.
مرحله 12این کار باعث میشه گل سر جاش محکم بشه و وقتی بقیه ژله رو میریزیم غوطه ور نشه.
مرحله 13وقتی بست بقیه ژله آلوئه ورا رو میریزیم. روی همه اینها یه ژله مات میریزیم که گلهامون نمود داشته باشه.
مرحله 14میتوانید از ژله بستنی استفاده کنید
مرحله 15وقتی ژله مون بست میذاریم تو آب داغ و برمیگردونیم. یادتون نره ظرفتون رو چرب کنین.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین