زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
طلق ۱ برگ |
پاستیل ۲ عدد |
مرحله 1 | برای کف دمپایی ژله سفید با ترکیب شیر و آلوئه ورا درست کرده و در قالب به اندازه یک سانت ریخته ودر یخچال قرار دهید. |
مرحله 2 | سپس از طلق یا پاپکو طرح کف دمپایی را دربیاورید. |
مرحله 3 | ژله های دیگر را درست کرده و جداگانه هر کدام را در قالب به قطر نیم سانت ریخته ودر یخچال بگذارید. |
مرحله 4 | اینک طلق یا پاپکو را روی ژله سفید گذاشته و با چاقویی که در آب داغ گذاشته ایم دور تا دور کف دمپایی را برش میدهیم و قالب را در بشقاب برمیگردانیم . |
مرحله 5 | از ژله های رنگی لایه لایه دوسانتی برش داده وروی ژله سفید میگذاریم |
مرحله 6 | برای تمیز تر شدن ژله با چاقوی داغ جاهای اضافی ژله را از بین برده و آن حالت میدهیم. |
مرحله 7 | ژله را یک ساعت در یخچال گذاشته تا منسجم شدم. |
مرحله 8 | اکنون با پاستیل بندهای دمپایی را گذاشته و تزیین اطراف ژله را انجام میدهیم. |