سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله خرده شیشه

ژله خرده شیشه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
پودر ژله ۴ بسته
شیر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
شیر عسل ۱/۲ قوطی
ژله خرده شیشه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله خرده شیشه
روش ساخت
مرحله 1برای هر طعم، هر بسته پودر ژله را در یک فنجان آب داغ حل کنید. سپس آن را در ظرفی بریزید و بگذارید سرد شود.
مرحله 2یک شب بماند بهتر است. یا اینکه حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود و ببندد.
مرحله 3 فقط یک فنجان آب به هر بسته پودر ژله اضافه کنید.
مرحله 4دستورالعمل روی بسته پودر ژله مبنی بر ریختن دو فنجان آب را فراموش کنید. فقط ۱ فنجان آب بریزید تا ژله های شما کاملاً سفت باشند و بتوانید آنها را به خوبی به شکل مکعب برش بزنید.
مرحله 5بعد از سرد شدن و بستن هر چهار طعم، آنها را به شکل مکعب های هم اندازه برش بزنید.
مرحله 6ا دقت این مکعب های رنگی را در ظرف دیگری مخلوط کنید تا رنگین کمانی از ژله ها درست شود.
مرحله 7ظرف رادر یخچال می گذاریم تا حین مراحل دیگر کار ژله ها آب نشوند.
مرحله 8برای ساختن بیس سفید رنگ. 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید.
مرحله 91 لیوان شیر جوش توش بریزید و روی بخار آب یا توی مایکرو فر ( 1 دقیقه) قرار بدید تا کاملا حل بشه. حالا نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن ، 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید.
مرحله 10ژله بیس(ژله پایه) باید کاملا سرد بشه
مرحله 11حالا همه ژله ها رو توی قالب بریزید. (دقت کنید که مهمه که مکعبهای همرنگ کنار هم نباشند)
مرحله 12حالا ژله بیس رو توی قالب بریزید ( اگه گرم باشه باعث میشه ژله های رنگی ذوب بشند و ژله بیس دیگه سفید نخواهد بود) یه تکون به ظرف بدید که هوای توش خارج بشه. و حبابی توی کار نداشته باشید.
مرحله 13حالا قالب رو می ذاریم تو یخچال تا ببنده..... تقریبا دو ساعت طول می کشه تا ببنده....
مرحله 14بهتراست 12 ساعت در یخچال بماند . مواد وقتی خودش را گرفت بهتر است رویش سلفون بکشیم تا احیانابویی به خود نگیرد.
مرحله 15سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و برای بر گرداندن ژله ابتدا دور ژله را با نوک چاقوی خیس آزاد میکنیم و ظرف را تکان می دهیم اگر تکان نخورد قالب را 30 ثانیه در آب گرم قرار داده و بعد دیس را روی آن میگذاریم و بر می گردانیم .
مرحله 16یا از سشوار استفاده می کنیم به این صورت که دیس را روی قالب می گذاریم. مواد کمی آب شده و به آسانی بر خواهد گشت.
مرحله 17فقط دقت کنید که ژله آب نشود کمی آبشد بلافاصله یک ربع در یخچال قرا دهید تا خودش را بگیرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین