زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۲-۴ بسته |
بستنی ۲ لیوان |
ژله آلوئه ورا ۲ بسته |
مرحله 1 | بسته به سلیقه خودتان و سایز قالبتان ۲ تا ۴ بسته پودر ژله با رنگ و طعم مختلف انتخاب کنید. هر چه رنگ ها بیشتر و متفاوت تر باشد ژله قشنگ تر میشود. |
مرحله 2 | پودر ژله هایی را که انتخاب کرده اید هر بسته را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا دانه های ژله کاملا حل شود. سپس نصف لیوان بستنی به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. |
مرحله 3 | کف یک ظرف پیرکس را چرب کرده و ژله بستنی را داخل آن بریزید و بگذارید داخل یخچال تا کاملا سفت شود. هرچه بیشتر سفت بشه راحت تر میشه قالب زد. |
مرحله 4 | در این حین ژله آلوئه ورا را هم به روش معمولی درست کنید. یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط کنید و کاملا حل کنید تا شفاف شود.(میتوانید به جای یک لیوان آب سرد نصف لیوان آب سرد اضافه کنید.) |
مرحله 5 | ژله های رنگی را که کاملا بسته شدند از یخچال خارج کنید و با کاتر(قالب) هایی که دوست دارید با طرح های مختلف قالب بزنید. |
مرحله 6 | قالب مورد نظر را چرب کرده و ژله های رنگی به صورت مختلف در کف و دیواره ها بچسبانید. تمام قالب را از ژله های کاتر زده پر کنید و بعد ژله آلوئه ورا خنک شده را داخل قالب بریزید تا روی ژله ها را بپوشاند. |
مرحله 7 | قالب را به مدت ۴ الی ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. سپس برای خارج کردن ژله از قالب اطراف آن را با چاقو آزاد کنید و به مدت چند ثانیه درون آب جوشی که از جوش افتاده قرار دهید سپس ژله را درون ظرف برگردانید. |