زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
شربت خاکشیر ۱ لیوان |
آب ۱ لیوان |
مرحله 1 | ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا شفاف شود سپس شربت خاكشیر را اضافه میكنیم. |
مرحله 2 | در قالب میریزیم و در یخچال میذگذاریم تا بسته شود با این کار خاکشیر ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد. |
مرحله 3 | اگه دوست دارین خاكشیر در همه جای ژله پخش باشه باید بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، بعد با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود. |
مرحله 4 | چون خود ژله آلوئه ورا شیرینه دیگه لازم نیست شكر اضافه كنیم. |
مرحله 5 | میتونین به جای خاكشیر تخم شربتی بریزین. |