زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
ژله ۱ بسته |
آب ۲ لیوان |
آب ۱ لیوان |
بستنی ۱ لیوان |
دانه اناربه مقدار لازم |
مرحله 1 | ژله رو با یک لیوان آب جوش به روش بن ماري حل کرده بعد آب سرد اضافه ميكنيم هم ميزنيم. |
مرحله 2 | بعد چند قاشق از ژله رو كنار ميزاريم تو آشپزخونه بمونه بعد بقيه رو كه تو ليوان هاي شيشه اي ريختيم میزاریم یخچال تا كمي ببنده. |
مرحله 3 | مثل سفیده تخممرغ بشه بعد در میاریم با ته قاشق آرام هم ميزنيم قسمت ديواره هاشو نميزنيم وسطش رو هم ميزنيم میتونیم از چنگال هم برای هم زدن استفاده کنید |
مرحله 4 | باعث میشه توی ژله حباب ایجاد بشه.و دونه های انار رو باهاش قاطی میکنیم |
مرحله 5 | و چند قاشق ژله اي رو كه كنار گذاشته بوديم رو روي ليوان ها ميريزيم تا سطحش صاف بشه بعد ميزاريم يخچال تا ببنده. |
مرحله 6 | بعد برای روش هم از ژله انار را با یک لیوان بستنی آب شده ویک لیوان آب جوش مخلوط کرده . |
مرحله 7 | و با هم مخلوط میکنیم...وقتی خیلی خنک شد روی ژله و انارمون یه ردیف میریزیم..و ميزاريم تو يخچال تا ببنده. |