زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
آب ۱.۵ لیوان |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پودر ژله توت فرنگی یا انار یا آلبالو را به۱/۵ لیوان آب جوش داخل یک ظرف شیشه ای اضافه کرده و خوب هم بزنید |
مرحله 2 | ظرف رو روی بخار کتری قرار دهید و خوب هم بزنید تا همه دونه های ژله کاملا درون آب حل شود |
مرحله 3 | اجازه دهید ژله مقداری از دما بیفتد و خنک شود |
مرحله 4 | مقدار دلخواه از ژله رو گوشه پلاستیک فریزر بریزید و خوب محکم کنید تا شبیه توت فرنگی شود. |
مرحله 5 | پلاستیک فریزر حاوی ژله رو از قفسه یخچال آویزان کنیدباید حتما آویزان باشد تا به همان حالت میوه توت فرنگی ژله بسته شود. |
مرحله 6 | حداقل سه تا چهار ساعت زمان بدهید تا ژله خوب بسته و سفت شود |
مرحله 7 | ژله داخل پلاستیک رو برای چند ثانیه زیر آب گرم بگیرید سپس با قیچی سر آن را بریده و خیلی با احتیاط پلاستیک رو از ژله جدا کنید |
مرحله 8 | شکلات تخته ای رو به روش بنماری ذوب کنید و داخل قیف یکبار مصرف بریزید و یه سوراخ ریز سرش بزنید و باهاش دونه های کوچیکی شبیه دونه های روی میوه توت فرنگی درست کنید(یا مستقیم روی ژله این دونه ها رو ایجاد کنید یا روی کاغذ روغنی این دونه ها را کشیده اجازه دهید سفت شود بعد روی ژله بگذارید) |