زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۱ فنجان |
شکر ۱.۵ فنجان |
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
پوست لیمو ۱ قاشق مربا خوری |
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری |
توت فرنگی ۱۲۵ گرم |
مرحله 1 | ژلاتین , آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله ملایم گاز بدون اینکه بجوشد بهم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود سپس از روی گاز بردارید و در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک شود . |
مرحله 2 | سفیده تخم مرغها را با هم زن برقی بهم زده تا بصورت کف سفتی شود و مخلوط ژلاتین را کم کم همچنانکه دستگاه هم زن در حال کار کردن است به آن اضافه کنید. |
مرحله 3 | آبلیمو و خلال لیمو را نیز بیافزایید و بهم بزنید تا غلیظ شود |
مرحله 4 | مخلوط را کف قالب چربی به ابعاد 26*16 سانتی متر بریزید و توت فرنگی ها را داخل مخلوط فشار داده و روی آن را صاف کنید |
مرحله 5 | بمدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود , روی آن را نیز با توت فرنگی تزئین کنید |