سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله توت فرنگی ژاپنی

ژله توت فرنگی ژاپنی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱ فنجان
شکر ۱.۵ فنجان
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
پوست لیمو ۱ قاشق مربا خوری
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
توت فرنگی ۱۲۵ گرم
ژله توت فرنگی ژاپنی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله توت فرنگی ژاپنی
روش ساخت
مرحله 1ژلاتین , آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله ملایم گاز بدون اینکه بجوشد بهم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود سپس از روی گاز بردارید و در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک شود .
مرحله 2سفیده تخم مرغ‌ها را با هم زن برقی بهم زده تا بصورت کف سفتی شود و مخلوط ژلاتین را کم کم همچنان‌که دستگاه هم زن در حال کار کردن است به آن اضافه کنید.
مرحله 3آبلیمو و خلال لیمو را نیز بیافزایید و بهم بزنید تا غلیظ شود
مرحله 4 مخلوط را کف قالب چربی به ابعاد 26*16 سانتی متر بریزید و توت فرنگی ها را داخل مخلوط فشار داده و روی آن را صاف کنید
مرحله 5 بمدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود , روی آن را نیز با توت فرنگی تزئین کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین