سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن ژله تخم مرغی

ژله تخم مرغی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شیر ۲ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
پودر ژلاتین ۳ قاشق مربا خوری
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
آب ۱/۲ پیمانه
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
آب ۱.۵ پیمانه
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
ژله تخم مرغی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله تخم مرغی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ۲ پیمانه شیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا شکر حل بشه .
مرحله 2وقتی شکر حل شد از روی حرارت بر میداریم و بهش پودر ژلاتین رو که در۱/۲پیمانه آب یا شیر به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم و وانیل هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا موادمون کاملا خنک بشه .
مرحله 3پودر ژله رو داخل یک و نیم پیمانه آب جوش حل میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا کاملا شفاف و یکدست بشه .
مرحله 4و بعد داخل چن تا ظرف ژله آلوررا رو تقسیم میکنیم و رنگ های مختلف بهش اضافه میکنیم ( میتونید به جای ژله الوورا از ژله با طعمای مختلف استفاده کنید) و اجازه میدیم ژلمون خنک بشه .
مرحله 5 قالب ژله تخم مرغی ( از لوازم قنادی تهیه کنید) رو چرب کنید و بعد با گیره هایی که همراه خود قالب فروخته میشه قالب رو سفت کنید و بعد با استفاده از قطره چکان مواد رو داخل قالب بریزید .
مرحله 6هر لایه رو که داخل قالب میریزید حدود ۱۵ دقیقه بزارین یخچال تا کمی سفت بشه و بعد لایه بعدی رو روش بریزید ( مواظب باشید لایه ها خیلی سفت نشه چون اگر خیلی سفت بشه وقتی میخواین از قالب خارج کنید لایه ها از هم جدا میشن )
مرحله 7وقتی قالب کاملا پر شد اجازه بدین حداقل ۷ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد به راحتی از قالب خارج کنید .
مرحله 8
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین