زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ پیمانه |
شکر ۲/۳ پیمانه |
پودر ژلاتین ۳ قاشق مربا خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
آب ۱/۲ پیمانه |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
آب ۱.۵ پیمانه |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ۲ پیمانه شیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا شکر حل بشه . |
مرحله 2 | وقتی شکر حل شد از روی حرارت بر میداریم و بهش پودر ژلاتین رو که در۱/۲پیمانه آب یا شیر به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم و وانیل هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا موادمون کاملا خنک بشه . |
مرحله 3 | پودر ژله رو داخل یک و نیم پیمانه آب جوش حل میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا کاملا شفاف و یکدست بشه . |
مرحله 4 | و بعد داخل چن تا ظرف ژله آلوررا رو تقسیم میکنیم و رنگ های مختلف بهش اضافه میکنیم ( میتونید به جای ژله الوورا از ژله با طعمای مختلف استفاده کنید) و اجازه میدیم ژلمون خنک بشه . |
مرحله 5 | قالب ژله تخم مرغی ( از لوازم قنادی تهیه کنید) رو چرب کنید و بعد با گیره هایی که همراه خود قالب فروخته میشه قالب رو سفت کنید و بعد با استفاده از قطره چکان مواد رو داخل قالب بریزید . |
مرحله 6 | هر لایه رو که داخل قالب میریزید حدود ۱۵ دقیقه بزارین یخچال تا کمی سفت بشه و بعد لایه بعدی رو روش بریزید ( مواظب باشید لایه ها خیلی سفت نشه چون اگر خیلی سفت بشه وقتی میخواین از قالب خارج کنید لایه ها از هم جدا میشن ) |
مرحله 7 | وقتی قالب کاملا پر شد اجازه بدین حداقل ۷ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد به راحتی از قالب خارج کنید . |
مرحله 8 |