سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله ژله تخم ریحان

ژله تخم ریحان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
ژله ۱.۵ بسته
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
بستنی ۱/۲ لیوان
تخم شربتی ۲ قاشق غذا خوری
ژله تخم ریحان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ژله تخم ریحان
روش ساخت
مرحله 1یک‌ بسته و نیم ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری آن را حل کنید (روی بخار قرار دهید) تا شفاف شود،بعد به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید.
مرحله 2سپس تخم ریحان را شسته ودر یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و بگذارید تا تخم ریحان پف کند و سپس به ژله اضافه کرده،خوب هم بزنید.
مرحله 3 سپس یک‌ مقدار از این ژله را داخل قالبی که چرب شده بریزید و در داخل یخچال قرار دهید (من‌گذاشتم فریزر) تا نیم بند شود ،ژله را کامل نریزید چون دانه ها بالا قرار می گیرند ( من در چند مرحله ریختم وقتی نیم بند شد لایه بعدی رو می ریختم).
مرحله 4یک بسته ژله آلوئه ورا را بایک لیوان آب جوش به روش بن ماری کرده حل کنید وقتیکه خنک شد نصف لیوان بستنی وانیلی را به آن اضافه کنید ،هم برنید تا مخلوط شود.
مرحله 5 وقتی که ریختن ژله آبی تمام شد (لایه آخر هم نیم‌بند شد)ژله آلوئه ورا با بستنی را روی آن بریزید در یخچال قرار دهید تا ببندد.بعد از چهار، پنج ساعت اطراف ژله را با چاقو آزاد کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید.
مرحله 6(من معمولا ژله هارو میذارم فریزر تا زودتر ببنده ‌،این ژله رو هم یک ساعت و نیم گذاشتم فریزر ،دمای یخچال ها یکم‌ متفاوته اگه فریزر میذارید فقط حواستون باشد که ژله یخ نزنه هروقت کاملا سفت شد میتونید از قالب دربیارید).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین