زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱.۵ بسته |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
بستنی ۱/۲ لیوان |
تخم شربتی ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | یک بسته و نیم ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری آن را حل کنید (روی بخار قرار دهید) تا شفاف شود،بعد به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید. |
مرحله 2 | سپس تخم ریحان را شسته ودر یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و بگذارید تا تخم ریحان پف کند و سپس به ژله اضافه کرده،خوب هم بزنید. |
مرحله 3 | سپس یک مقدار از این ژله را داخل قالبی که چرب شده بریزید و در داخل یخچال قرار دهید (منگذاشتم فریزر) تا نیم بند شود ،ژله را کامل نریزید چون دانه ها بالا قرار می گیرند ( من در چند مرحله ریختم وقتی نیم بند شد لایه بعدی رو می ریختم). |
مرحله 4 | یک بسته ژله آلوئه ورا را بایک لیوان آب جوش به روش بن ماری کرده حل کنید وقتیکه خنک شد نصف لیوان بستنی وانیلی را به آن اضافه کنید ،هم برنید تا مخلوط شود. |
مرحله 5 | وقتی که ریختن ژله آبی تمام شد (لایه آخر هم نیمبند شد)ژله آلوئه ورا با بستنی را روی آن بریزید در یخچال قرار دهید تا ببندد.بعد از چهار، پنج ساعت اطراف ژله را با چاقو آزاد کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. |
مرحله 6 | (من معمولا ژله هارو میذارم فریزر تا زودتر ببنده ،این ژله رو هم یک ساعت و نیم گذاشتم فریزر ،دمای یخچال ها یکم متفاوته اگه فریزر میذارید فقط حواستون باشد که ژله یخ نزنه هروقت کاملا سفت شد میتونید از قالب دربیارید). |