زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۵ عدد |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
مرحله 1 | اول یه ظرف انتخاب کنید که سایز بیسکوییتاتون باشه تا بیسکوییتا شناور نشند |
مرحله 2 | بعد یه بسته ژله آلوورا رو طبق معمول با یه لیوان آبجوش مخلوط کنید و به روش بن ماری روی بخار آب قرار بدید و هم بزنید تا کاملا حل شه و شفاف شه و نصف لیواب آب سرد هم اضافه کنید این کار در نچسبیدن ژله به ظرف هم خیلی تاثیر داره . |
مرحله 3 | حالا مقدار کمی از ژله رو توی ظرفتون بریزید و بذارید یخچال تا ببنده ولی مدت زمان موندن توی یخچال زیاد نباشه وقتی روی ژله دست زدید هنوز چسبناک باشه اگه این نکته رو توی ژله های طبقاتی رعایت کنید موقع برگردوندن طبقات اون از هم جدا نمیشه. |
مرحله 4 | خب ژله رو از یخچال دربیارید و بیسکوییت ها رو روی اون قرار بدید و بقیه ژله که حتما باید سرد باشه رو روش بریزید و توی یخچال بذارید تا کاملا ببنده . طعم متفاوت و خوشمزه ای داره امتحان کنید خوشتون میاد. |