زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله پرتقال ۲ بسته |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
بیسکویت ۱ بسته |
بستنی ۱ عدد |
مرحله 1 | ابتدا یک بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان و نیم آب جوش حل میکنیم .و داخل ظرف پیرکس که نایلون کفش گذاشتیم قرار میدیم.داخل یخچال میزاریم نیم ساعت تا تقریبا ببنده.وقتی بسته شد دو ردیف بسکویت پتی بور رو اون میچینیم . |
مرحله 2 | حالا ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی لیوانی قاطی میکنیم . و یک ردیف نازک رو بسکویت ها میریزیم . طوری که بسکویت ها ازجاشون تکون نخورن و معلق نشن . به مدت ده دقیقه داخل یخچال میزاریم تا نیم بند بشه . |
مرحله 3 | دوباره درش میاریم و باقی آلوورا رو روی بسکویت ها میریزیم .دوباره بمدت بیست دقیقه داخل یخچال قرار میدیم .بعد از اون یک بسته ژله پرتقال رو دوباره با یک و نیم لیوان آبجوش حل میکنیم . کمی که خنک شد . روی ژله آلوورا میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده. |
مرحله 4 | و درآخر برعکس میکنیم رو ظرف و به آرامی نایلون رو بر میداریم . و برشش میدیم و داخل بشقاب قرارشون میدیم . |