زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
بستنی ۲ اسکوپ |
ژله موز ۱ بسته |
آببه مقدار لازم |
کنجدبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
نوشابهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا کف پیرکس را با روغن کمی چرب کنید |
مرحله 2 | برای لایه قهوه ای پررنگ از دلستر یا نوشابه یا رنگ خوراکی اضافه کنید |
مرحله 3 | برای ضخامت لایه اول که تیره است و کمی کنجد دارد از ژله موز یا آناناس استفاده کنید و به جای آب سرد از نوشابه یا دلستر استفاده کنید |
مرحله 4 | یک لایه نازک بریزید داخل پیرکس که چرب کردید بگذارید داخل یخچال که خودش را بگیرد. |
مرحله 5 | سپس یک لایه ژله موز یا آناناس را با بستنی مخلوط می کنیم در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد |
مرحله 6 | و بعد دوباره لایه فقط ژله را میریزیم |
مرحله 7 | ودر چند مرحله پشت سر هم این کار را تکرار کنید بهتر است تعداد لایه ها بالایه اول 8لایه شوند |
مرحله 8 | وقتی خودش را گرفت با کاتر بیضی شکل برش دهید ودر ظرف بچینید. |
مرحله 9 | باچاقو از وسط لایه تیره کمی بردارید مانند شیرینی زبان. |
مرحله 10 | در آخر روی آن کنجد بریزید. |