زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۱ بسته |
شیر ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | پودر ژله رو با آبجوش مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میزاریم تا ژله توی آب حل بشه. |
مرحله 2 | میزاریم ژله رو کنار تا از حرارت بیوفته بعد بهش شیر رو اضافه میکنیم تا رنگش مات بشه |
مرحله 3 | به دوتا نمکدون استوانه ای نیاز داریم که چربش میکنیم بعد به اندازه ۱۰ سانت توش ژله میریزیم و ۲ ساعت میزاریم توی یخچال تا ببنده. |
مرحله 4 | وقتی ژله بست از قالب درش میاریم و از رشته آش به جای فیتیله شمع استفاده میکنیم. |