زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر ژله ۲ بسته |
بستنی ۱.۵ لیوان |
توت فرنگیبه مقدار لازم |
شکربه مقدار لازم |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا حدود 2سوم لیوان آب جوش را با پودر ژلاتین و گلاب و مقدار مناسبی شکر(در حدی که شیرینی آن مناسب باشد)مخلوط کرده و داخل مایکروویو کاملا حل میکنیم(میتوانید به روش بن ماری هم این کار را انجام دهید). |
مرحله 2 | قالب خود را چرب کرده و 15دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.کف قالب مقدار خیلی کمی از محلول را ریخته و آن را به مدت 5تا 7دقیقه به فریزر منتقل میکنیم تا ژله "نیم بند شود." |
مرحله 3 | ظرف را از فریزر خارج کرده و ظرف بزرگتری(مثل قابلمه)را انتخاب کرده و داخل آن حوله قرار میدهیم.حال ظرف ژله را به صورت مورب روی حوله قرار میدهیم و توت فرنگی ها را کمی داخل آن فشار میدهیم طوری که مقدار کمی از توت فرنگی ها داخل ژله قرار گیرد. |
مرحله 4 | حال روی ژله را تا حد دلخواه از محلول پر میکنیم در حدی که بعد از بسته شدن توت فرنگی ها کاملا فیکس شوند. |
مرحله 5 | هر بسته ژله توت فرنگی را با 3چهارم لیوان آب جوش مخلوط کرده و داخل مایکروویو قرار میدهیم تا کاملا ذرات ژله حل شوند(میتوانید روی بخار کتری هم این کار را انجام دهید).حال بستنی را داخل اتاق قرار میدهیم تا کاملا روان شود . |
مرحله 6 | کمی صبر میکنیم تا ژله از دما بیفتد اما نبندد.وقتی ژله حسابی خنک شد آن را با بستنی مخلوط میکنیم .ژله بستنی را روی محلول بسته شده ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.سپس ژله را با دقت و حوصله داخل ظرف برمیگردانیم. |