زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۲ بسته |
ژله آلوئه ورا ۱ بسته |
بستنی ۱.۵ لیوان |
نعنا ۲ شاخه |
مرحله 1 | یک بسته ژله بنفش را در یک لیوان آب جوش بنماری میکنیم |
مرحله 2 | یه بسته ژله آلوورا رو در یک لیوان آب جوش بنماری میکنیم |
مرحله 3 | به ژله آلوورا زمان بدید تا سرد بسه و یک لیوان بستنی هم بزارید کاملا آب بشه |
مرحله 4 | به ژله بنفش سه چهارم لیوان آب سرد اضافه کنید و در قالب بته جقه بریزید به صورتی که فقط هلال دور قالب پر بشه سپس بزارید داخل یخچال تا نیم بند بشه (یعنی انگشت که میزنید یکم به انگشت بچسبه) |
مرحله 5 | ژله آاورا رو با بستنی آب شده مخلوط کرده و حسابی همزده بعد میریزیم داخل قالب |
مرحله 6 | بعد از بستن ژله آلوورا بقیه ژله بنفش رو اضافه میکنیم |
مرحله 7 | بعد از برگردوندن ژله از قالب .با وون یکی بسته ژله بنفش و نصف لیوان بستنی وانیلی ژله رولی درست میکنیم و میزاریم داخل گودی ژله و با برگ نعنا تزیین میکنیم |